2009. január 30., péntek

akasztják a hóhért

mégpedig kétszeresen is. A mai postával vettem át a parkolási társaság fellebbezését, melyet a másodfokú bíróság megszüntető végzése ellen jelentett be. Maga az " ügy " természetesen isten tudja csak hány éves, de jó régi, és ahogy lenni szokott, derült égből villámcsapásként a keresetlevél tudott csak megérkezni, a kocsin felszólítás nem volt, fizetési felszólítás nem érkezett. Két esemény volt, az egyikben elsőfokon már a bíróság is megállapította, hogy a felperes keresete alaptalan, a másodikban sajnos viszont úgy döntött, hogy helyt ad a keresetnek. Fellebbeztem, mert időközben jött a Pp módosítása, és erre tekintettel a másodfok hivatalból meg is szüntette az eljárást. igenám, de a felperes nem volt rest, és az én kis vacak parkolási ügyemben, aminek nem mellesleg az ügyvédi munkadíja a követelt összeget meghaladó összeg!! ( igaz, hogy csekélynek tekinthető, de akkor is) több oldalas fellebbezést nyújtott be, amiben a Pp módosítás alkotmányellenességét ecsetelte. Most aztán nézhetek, de juszt is megvárom, hogy hogyan dönt az ítélőtábla. Fizetni bármikor lehet, nem?
Másik probléma, hogy valszleg az influenza, vagy valami ahhoz hasonló támadott rám orvul! Még tegnap reggel semmi bajom nem volt, délelőtt egy kicsit kezdett az orrom folyni, de semmi különös, aztán ahogy telnek az órák, a helyzet romlik. Afenébe. Szúrom magam, mosom az orrom sósvizes oldattal, szedem a homeopátiás szereket és várom a jobbulást.
Ahogy bekövetkezik, folytatom a természetgyógyászati kalandokat.
Bluemoon kérdésére még Tamásról annyit, hogy szintén homeopátiás szereket adok neki, persze az ételébe keverve ( vagy ezt már írtam??? olyan vagyok már mint Micimackó, a nátha kicsit az agyamra ment) és nagyon jól van. Utálja a bezártságot, már a szobaajtóban áll és méltatlankodik. Eléggé el nem ítélhető módon becsaptam szegény cicámat, mert azt mondtam neki, hogy legyen türelemmel, hétfőn vagy kedden varratot fognak szedni és utána kiengedem. De ez nem volt igaz, mert a fél hátulján egyáltalán nincs szőr, és ilyen hidegben nem engedhetem, hogy elkószáljon. Azonkívül féltem is, mert ha teljesen egészségesen ez a baleset érte, akkor mi lesz vele ilyen frissen műtött állapotban? De hát ezt majd kedden fogom neki megmagyarázni.