2009. február 22., vasárnap

annyi minden

történt az elmúlt napokban, hogy egyszerűen nem jutottam hozzá, hogy bejegyzéseket írjak. Most aztán törhetem a fejemet, hogy hol is kezdjem, vagy hol is folytassam?
Addig is elmegyek vásárolni kutya-macska ennivalókat és útközben ( merthogy elég messzire megyek érte a Müller Drogériába a ferihegyi bevásárlóközpontba, és mondhatjátok, hogy nem vagyok teljesen komplett, amiben van is igazság, meg nincs is, mert tényleg nincs közel, de a legolcsóbban itt árulják és a kutya is meg a cica is nagyon szeretik. azonkívül eredeti német mosószereket árulnak, amik az első csepptől az utolsóig illatosak és tökéletesen tisztítanak, az öblítő nem szárad be és szintén az utolsó cseppig illatozik, valamint mindennek tetejébe még olcsóbb is, mint a magyar - pardon keleteurópai fogyasztásra készített - testvérei) majd töröm a fejemet, hogy hol is vesztettem el a fonalat.
Mindenesetre Magdinak nagyon köszönöm a bátorítást és nagyon jólesik, hogy ő is szeretettel gondol rám.
Nagy titkosan, vagy inkább leplezetten hatalmas változások lesznek a természetgyógyász képzésben. A tervezetek már olvashatók az egészségügyi ( hehe mindig nevetnem kell ezen az elnevezésen, talán inkább helyes lenne a betegségügyi) minisztérium honlapján. Igencsak magán viseli a tervezet, hogy itt is inkább egyesek ( van nevük, de nem mondom ki) súlyos anyagi érdekei diktálják a változtatásokat.
Majd még jövök.