2009. január 24., szombat

Még mindig macskahírek

Ma reggel kinyitottam Tamásnak az ufót, eleinte gyanakodott, aztán kijött:-) úgy dorombolt, hogy még a szomszéd utcában is hallani lehetett, de nem kért sem enni, sem inni. Nem akarja használni a " rendes" macskaalmot, pontosabban nem rendeltetésszerűen használja. Még este bevittem egy tálban kerti földet, hátha arra vágyik, de az sem érdekelte. Beült ( inkább feküdt) az alomba, akkor ott hagytam, hogy még tudjon aludni. Végülis 13 éves lesz, és ez egy hatalmas műtét volt, nem csoda, hogy aludni akar még. Óriási vágás van rajta, még az is lehet, hogy később gallért kell adni rá.
Azért nagyon bizakodom és majd beszerzek valami finomságot, amibe algopyrint lehet rejteni. Csak nem tudom mi legyen az?

2 megjegyzés:

bluemoon írta...

Minden macska örök kedvence: májkrém, abba az összeporított algopyrint bele tudod keverni. Neki nem használna az akupunktúra?

Lina írta...

Köszi a jótanácsot:-) próbáltam ma mindenféle ételt ( ideértve a csirkemájat is!)-italt kínálni, de mintha érezte volna, hogy mire megy ki a játék, semmit nem fogadott el. Nagy nehezen elrágcsált néhány szem száraz macskakaját.
Tamás harap, mint a körfűrész, megszúrni még csak meg tudnám, de benne hagyni a tűt kb. 10-15 percig egész biztos nem lehetne:-((((((pedig használna.
Egy barátom nemrég írt és homeopátiás szereket ajánlott, holnap elindulok és megszerzem őket, majd beszámolok a hatásukról.