2009. január 22., csütörtök

Elkezdem

Hosszú hezitálás és a regisztáció utáni még hosszabb várakozás után ma úgy döntöttem, hogy elkezdem:-)
Elképzeléseim szerint főleg a tanulmányaimról és az azzal kapcsolatos egyéb témákról fogok írni, de persze sokat fogok írni a fogyókúrámról ( hehe, ha belegondolok, hogy annak idején még kórházban is hízlaltak, de mindhiába, most pedig küzdök a felesleges kilóimmal, elég érdekes életutat járok be) amit nemsokára ki tudja hanyadszor de újrakezdek. Na és persze biztos sokat fogok írni a családomról és egyéb állatokról is:-)
Még nem tudom rendesen használni ezt a felületet, de azt remélem, hogy idővel ez is kialakul. Nem vagyok türelmetlen, sőt ahhoz képest, hogy néhány ( mondjuk 5-6) évvel ezelőtt még jóformán az internetről sem tudtam semmit, és most fórumokon levelezgetek, és blogot írok, elég szépen fejlődtem:-) Persze anyukámnak a lába nyomába se érhetek, ő 80 éves volt tavaly, amikor a rábeszélésemre szerzett egy laptopot, és megtanulta annak a kezelését, olvasgatja a neten a híreket, emailben tartja a kapcsolatot pld. a háziorvosával, de skype-on beszélget az unokáival és a külföldön dolgozó testvéremmel.
Ez egy ilyen család. És ha már itt tartunk, akkor egy nagyon rövid bemutatás, áttekinthetőség céljából:
Az eddigiekből kiderül, hogy él az anyukám, sajnos apukám már idén lesz 10 éve, hogy meghalt, és ugyan azt mondják, hogy az idő begyógyítja a sebeket, úgy látszik, ez még kevés idő volt az ő hiányának a megszokásához.
A harmadik házasságomban élek, az előző két házasságomból van két fiam. Elsőszülöttem megházasodott, gyereke még nincs. Másodszülöttkém idén készül házasodni, náluk legalább reménykedhetek az unokában. A második házasságkötéssel " szereztem" egy lányt, aki már szintén anya, és tartjuk a kapcsolatot, róla is biztos szó lesz itt, naés az ő édes kicsi fiáról.
A harmadik házasságkötéssel szereztem mindjárt négy gyereket, akik ma már mind felnőttek, olyannyira, hogy az első és másodszülött fiúknak mindjárt gyerekeik születnek, tehát tavasztól indul az unoka program:-) a harmadszülött is fiú, de ő még egyedülálló és a negyedik lány, aki együtt él egy nagyon helyes fiúval.
Ez a " szűk" család. Testvérem külföldön él és dolgozik a családjával, ha majd egyszer megtanulom mások blogját is ide varázsolni, akkor az ő kemence és étel blogját is meg lehet ismerni:-)
Családtagok és barátok vannak még, akik nagyon fontosak, de őket majd akkor fogom bemutatni, amikor szóba kerülnek:-)

Nincsenek megjegyzések: