2009. március 19., csütörtök

A természetgyógyász rendelet kérdését

mai napi állás szerint végleg levették a napirendről:-) úgy látszik, hogy a szakmai képviselőinek levele mégiscsak elgondolkodtatta az illetékeseket és/vagy nem merték felvállalni a várható cirkuszt. De várjuk ki a végét, vagy szebben mondva nyugtával dicsérjük a napot.
Így aztán minden marad a régiben, gyerek is kiöntve a fürdővízzel.
Most aztán mondhatjátok, hogy nekem persze semmi se jó, és ha jobban belegondolok, van is ebben valami igazság.
A mai nap a nagy igazságok napja, pedig hogy klasszikusokat idézzek: az itt a nagy nagy igazság, hogy Farkas megette Piroskát. Nem jut eszembe, hogy melyik együttes melyik nótájában van ez az örökbecsű sor.
Sziasztok, megyek és írom az előadás anyagát hangfelvételről ( hátha közben is ragad rám valami) és dolgozom ki a tételeimet.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Pihenésképpen, mesélhetnél egy kicsit,hogy mi van a beteg cicával, meggyógyult-e már, magadról, hogy begyógyultak-e már rajtad a sövényvágás ejtette sebek, hogy haladsz az akupunktúrával, és hogy hasznosult a gyakorlásod az alanyokon? Miből vizsgázol, megtaláltad-e azt ami miatt pályát módosítottál? Kérdezzek még? Ha már elkezdted és megteremtetted az igényt, hát elégítsd is ki. ( ez volt itt a szemrehányás helye:))

Lina írta...

Kifejezetten megtiszteltetésnek tekintem a kérdéseket és a sürgetést, nem pedig szemrehányásnak:-) De most meglepetés születésnapi partit rendez egy barátomnak a felesége és az én feladatom néhány ) kb. 100 db) töpörtyűs pogácsa előállítása, ami leköti a figyelmemet, összekoszolja a kezemet, így van indokom tovább halogatni a bejegyzéseket.
A cica jól van és csak néha sántikál, a szőr is nagyjából kinőtt rajta:-)))) A sövényvágás ejtette sebeket már el is felejtettem, napersze a száraz faleveleket még mindig nem gyűjtögettem össze. Sajna megvárnak.
A többiről meg majd posztolok, vár a pogácsakészítés